Sockenstugan är vår gemensamma samlingslokal. Den ligger alldeles intill vår kyrka och kan hyras för privata festligheter eller andra sammankomster. Här har vi pubaftnar, loppis, syförening, ungdomsverksamhet och föreningsmöten.

Faciliteter: Mottagningskök med diskmaskin och porslin till 100 personer. Pub/bibliotek med plats för 30 personer. Matsal med mindre scen, plats för 90 personer. Toaletter en trappa ner.

Hyreskostnad: Medlemmar xx kr per dygn. Ice medlemmar xx kr per dygn

För bokning: Ring Gudrun Tollin 0155 210827 073-150 8139

CHECKLISTA FÖR DIG SOM HYR SOCKENSTUGAN

Städning:

  • Plocka undan i köket (var sak på sin plats)
  • Torka av bänkar och spis i köket
  • Torka av bardisken
  • Rengör kaffebryggaren (diska kannor och kasta kaffefilter)
  • Plocka ur och rengör kylskåpet
  • Sopa/damsug och våttorka alla golv

Återställ bord och stolar till sockenstugans grundmöblering (se skiss)

Har du använt sockenstugans dukar/handdukar? Lägg vid behov i tvättkorgen.

Ta hand om soporna (inkl tomflaskor och burkar)

Sätt ner värmetermostaterna

Kontrollera att alla fönster är stängda

Släck alla lampor

Återlämna nyckel

Om något gått sönder – anteckna på anslagstavla i köket eller informera när du lämnar tillbaka nyckeln

CHECKLISTA FÖR PUBVÄRDAR

  1. Hämta kassaskrin hos kassören Gudrun Tollin på Torp, tel 210827 073-150 8139
  2. Kontrollera vad som behöver inköpas för kvällen. Se anteckningar som finns i kassaskrinet.
  3. Sätt på värmen i lokalen (termostaten sitter på väggen till vänster om bardisken)
  4. Tänd ytterbelysningen och sätt upp flaggan
  5. Tänd belysningen i lokalen. Se över lokalen vad gäller ev skräp, döda flugor, smulor på borden.
  6. Kolla toaletterna
  7. Håll hög hygien! Tvätta händerna, använd engångshandskar och förkläde när du hanterar mat. Släpp inte in en massa folk i köket och handhälsa inte under matlagning.
  8. Värm soppa, koka kaffe, värm tevatten, bred smörgåsar (räkna i snitt med 15-20 personer, kan bli färre eller flera beroende på aktivitet)
  9. Ställ fram tallrikar, bestick, glas, kaffe/te-koppar, socker, mjölk, tepåsar på bardisken
  10. Tänd ljusen på borden i god tid så ser det välkomnande ut när föreläsaren och gästerna kommer

NÄR KVÄLLEN ÄR SLUT

  1. Diska och plocka undan i köket (lämna inget ätbart på bänkarna, drar till sig råttor)
  2. Städa, torka bord och bardisk, sopa ev våttorka köksgolv (städmaterial finns bakom draperi i stora salen)
  3. Städa toaletterna och töm papperskorgarna
  4. Återställ möblemanget i ursprungligt skick. Se skiss.-
  5. Kasta soporna i soptunnan (står vid entretrappan)
  6. Vintertid ska skåpdörrar under köksbänkarna stå lite öppna för värmeelementens skull som finns i skåpen
  7. Skriv ett meddelande till nästa pubvärd om vad som saknas inför nästkommande pubafton. Lägg meddelandet i kassaskrinet.
  8. Dra ner värmen, släck och lås lokalen
  9. Lämna lokalen som du själv önskar se den.
  10. Tack för din medverkan – den bidrar till att göra sockenstugan till en trevlig samlingslokal.

Google translate

Turistinformation om Nyköping

Annons

Antal besökare

Vi har 26 besökare online

Login